Reckless Racing Team

Sponsorit

Tarkoituksemme on mainostilan / esittelyiden myymisellä rahoittaa kilpailujen osallistumismaksut sekä käyttökulut kilpailukauden 2014 aikana. Tallin ja kaluston näkyvyys on samalla yhteistyökumppaneiden näkyvyyttä. Siellä missä Reckless Racing on esillä, ovat esillä myös yhteistyökumppanimme.

Mainospaikkoja tuotemerkeille on kilpa-autossa, huoltorekassa, kuljettajan, mekaanikkojen asusteissa, sekä kaikissa oheistuotteissa ja telttarakenteissa. Rekalla ajetaan kauden 2014 aikana tuhansia kilometrejä Suomessa ja muualla Euroopassa. Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus hakea lisänäkyvyyttä radanvarsimainonnalla kisojen yhteydessä.

Yhteistyökumppanit voivat halutessaan tulla mukaan kisaviikonloppuun vieraineen. Voimme järjestää muun muassa yritysesittelyjä. Auton ja kilpailutoiminnan esittely kuuluu varikkoelämään oleellisesti. 
Reckless Racing tarjoaa yhteistyökumppaneilleen mahdollisuutta saada kilpa-auto vetonaulaksi erilaisiin tapahtumiin, messuille yrityksen osastolle, yrityksen tiloihin tai kilpailukauden ulkopuolella pidemmällekin esittelykiertueelle. Lisäksi yhteistyökumppaneille on saatavana Reckless Racing-vaatteita, joissa tallin lisäksi esillä on vain yhteistyökumppanin logo.

Voimme tarjota myös tarvittaessa tilat tuote-esittelyille varikolla, sekä voimme tarvittaessa itse järjestää esittelyn (riippuen tuotteesta). Muut esittelyt / näyttelyt ovat mahdollisia erillisen sopimuksen mukaan, esimerkiksi yhteistyökumppanin omissa tai valitsemissaan tiloissa / tapahtumissa.