Reckless Racing Team

Historia

TIIMI

Kilpatiimiimme kuuluu kuljettaja / omistaja Marko Lantto sekä 10 mekaanikkoa. Koko tiimillä on yli 30 vuoden kokemus lajista. Kuljettajalla, Marko Lantolla on kokemusta useasta eri luokasta kyseisessä lajissa, sekä mekaanikoilla ja tiimipäälliköllä.

Kilpa-auto, jolla ensikaudella 2014 kilpaillaan, on kokonaan uusi. Auton valmistuksessa ja kehityksessä on käytetty koko tiimin tietotaitoa, sekä uusinta / parasta saatavilla olevaa tekniikkaa. Esimerkiksi auton alustarakenteissa on sellaisia komponentteja joita ei ole vielä Euroopassa käytetty.

 

DRAG RACING

Näkyvyyden kannalta Drag Racing on yksi Suomen ja Euroopan suurimpia autourheilu tapahtumia, esimerkkinä Alastaron EM kisat, joissa yleisömäärä on ollut 35000-50000 henkilöä. Euroopassa suurin yleisömäärältään on Saksan Hockenhaim katsojamäärältään 70000 henkilöä. Lisäksi Drag racing on yleisö ystävällinen laji koska kaikissa kisoissa yleisöllä on pääsy varikko alueille, joissa on mahdollista tutustua tiimin kalustoon. Lajilla on TV-lähetyksiä ympäri Eurooppa niin kuin myös suomessa, jossa MTV3 lähettää kilpailukoosteet suomen EM-sarjan kilpailusta. TV-lähetysten katsojamäärät vuonna 2012 olivat suomessa 30000 henkilöä/lähetys ja Euroopassa yli 212 milj. henkilöä. 242 kanavaa näyttää FIA/UEM kisoja ympäri maailmaa. Lisäksi käytämme sähköistä mediaa, kuten Facebook ja web sivostot, joihin on mahdollista saada yhteistyökumppanin tuotteita / brändiä / kuvia näkyviin.